Youniversis - Curs stilist protezist unghii autorizat & acreditat - Academia Youniversis

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII

Curs autorizat, cu certificat avizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, recunoscut national si international.

Trainer: Alina Gaina

150 de ore
Tip program: Initiere

La acest curs de stilist protezist unghii Academia Youniversis poti participa chiar daca nu ai o diploma in manichiura-pedichiura.

Acest curs de stilist protezist unghii cu gel se adreseaza celor care iubesc arta aplicarii si decorarii unghiilor false.

Milioane de femei din toata lumea apeleaza din ce in ce mai mult la unghiile tehnice, fie din lipsa timpului fie din cauza unei structuri fragile a unghiei naturale sau pentru a corecta anumite imperfectiuni.

Stilizarea unghiilor a devenit o adevarata arta, iar un bun tehnician, va impleti creativitatea cu tehnicile executate corect, pentru un rezultat fara cusur.

DOCUMENTE (invatamant minim obligatoriu):

 • Copie carte de identitate / buletin

 • Copie certificat de nastere

 • Copie certificat de casatorie (necesar doar in cazul schimbarii numelui in urma casatoriei)

 • Copie act de studii

BENEFICII DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII ACESTUI CURS DE PROTEZIST UNGHII GEL::

 • Introducere in domeniul unghiilor cu gel: Cursul incepe cu o introducere in lumea unghiilor cu gel, prezentand diverse produse si instrumente utilizate in procesul de aplicare. Participantii vor invata despre igiena, siguranta si sterilizarea corecta a echipamentelor.

 • Anatomia si fiziologia unghiei: Cursantii vor intelege structura si compozitia unghiei naturale, precum si procesul de crestere a unghiei.

 • Acest lucru este important pentru a intelege cum sa aplice gelul in mod corespunzator si pentru a evita orice daune sau disconfort la nivelul unghiei.

 • Tehnici de aplicare a gelului: Cursul va include instruirea in diverse tehnici de aplicare a gelului pe unghii.

 • Participantii vor invata cum sa pregateasca unghia, sa aplice gelul in mod uniform si sa-l modeleze in diferite forme si stiluri.

  Se vor explora si tehnicile de constructie si extensie a unghiilor cu ajutorul sabloanelor sau al tipsurilor.

 • Stilizare si design: Cursantii vor invata despre diferitele tehnici de stilizare si design utilizate in crearea unor manichiuri atragatoare.

 • Se vor explora tehnici precum aplicarea de culori, modele, strasuri, pietre si alte elemente decorative pentru a crea designuri unice si personalizate.

 • Intretinerea si indepartarea unghiilor cu gel: Cursul va acoperi si aspecte legate de intretinerea si indepartarea unghiilor cu gel.

 • Participantii vor invata cum sa ofere servicii de intretinere adecvate, cum sa repare eventualele probleme si cum sa indeparteze in mod sigur gelul fara a afecta unghia naturala.

 • Practica si evaluare: Un aspect important al cursului consta in practica efectiva, sub supravegherea unui instructor calificat.

Participantii vor avea oportunitatea de a-si exersa abilitatile si de a primi feedback si indrumare pentru a-si imbunatati performanta.


Cum se desfasoara un curs la Academia Youniversis?

Te vei afla într-un mediu de învăţare eficient, ceea ce înseamnă că vei avea acces la resursele necesare pentru a-ţi dezvolta cunoştinţele şi abilităţile. În plus, vei fi mereu la curent cu cele mai noi tendinţe şi tehnologii din domeniul tău de interes.

Îți oferim șansa de a-ţi construi mai multe oportunităţi în carieră şi de a-ţi dezvolta potenţialul. Ai posibilitatea de a te specializa într-un domeniu de interes, de a-ţi îmbunătăţi abilităţile existente şi de a descoperi noi posibilităţi.

Vei avea acces la o informaţie sintetizată şi organizată într-un mod eficient.

Află mai multe din acest videoclip Youniversis


INTREBARI FRECVENTE CURS STILIST PROTEZIST UNGHII - curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

DE CE SA MA INSCRIU LA CURS STILIST PROTEZIST UNGHII ORGANIZAT DE ACADEMIA YOUNIVERSIS?

Curs Stilist protezist unghii este adaptat si simplificat, putand fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, fiind stilist protezist unghii la un renumit salon din Bucuresti, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS STILIST PROTEZIST UNGHII - YOUNIVERSIS?

Cursul se adreseaza persoanelor care au invatamant liceal, cu/fara diploma de bacalaureat, care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

CE COMPETENTE OBTII DUPA ABSOLVIREA UNUI CURS STILIST PROTEZIST UNGHII - YOUNIVERSIS?

Dupa absolvire se elibereaza un certificat de calificare, insotit de suplimentul descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente:
- Completarea documentelor specifice resurselor umane
- Administrarea registrelor de evidenta a lucratorilor.

CE TIP DE DIPLOMA OBTII DUPA ABSOLVIRE CURS STILIST PROTEZIST UNGHII - YOUNIVERSIS (curs acreditat, curs autorizat)?

In urma sustinerii examenului se primeste un certificat de absolvire avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - ocupatia de Referent Resurse Umane. Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

PRIMESC SUPORT DE CURS STILIST PROTEZIST UNGHII - YOUNIVERSIS?

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Am creat o platforma de elearning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

CUM SE SUSTINE EXAMENUL DE CURS STILIST PROTEZIST UNGHII - YOUNIVERSIS?

Examenul se sustine la sediul nostru, in cazul cursurilor in format fizic, si online pentru cele online. El va consta intr-o proba scrisa si o proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

CUM MA INSCRIU LA UN CURS STILIST PROTEZIST UNGHII, ACREDITAT & AUTORIZAT- YOUNIVERSIS?

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Butonul “INSCRIETI-VA LA CURS” te duce direct la formular. La receptionarea solicitprii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea si receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0770 682 942

Curs stilist protezist unghii, curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniveris

Rezervă-ți acum un loc pentru următoarea serie de cursanți!

VREAU SA MA INSCRIU LA CURS STILIST PROTEZIST UNGHII

BENEFICII curs stilist protezist unghii. curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

 • Posibilitatea de a face PRACTICĂ, iar ulterior de a te alătura echipei noastre în funcție de rezultatele obținute
 • Posibilitatea de a te angaja la partenerii și clienții diviziei de recrutare Youniversis
 • O recomandare personalizată oferită și semnată de către conducere și formator pentru cei cu rezultate foarte bune
 • GARANȚIA seriozității și a calității programelor susținute de trainerii nostri, cu mii de ore de perfecționare și sute de absolvenți care ne-au urmat programele de formare
 • O sesiune de consultanță individuală pentru fiecare absolvent
 • Formatori cu experiență vastă de predare
 • Imbinarea corectă a teoriei cu aplicațiile practice - curs stilist protezist unghii
 • Cursul este acreditat, curas autorizat și recunoscut național și internațional - curs stilist protezist unghii
 • Suport de curs gratuit, cu acces din platforma de elearning (cu posibilitate de descărcare) - curs stilist protezist unghii
 • Participarea la curs prin metode moderne de învățare, direct din confortul casei tale - curs stilist protezist unghii
 • Adeverință de absolvire emisă imediat după examen - curs stilist protezist unghii
 • Certificat de absolvire emis în 30 zile de la absolvire - curs stilist protezist unghii
 • Plată integrală sau în rate - curs stilist protezist unghii
 • Vei avea acces la cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a-ți desfășura activitatea ca trainer, facilitator sau formator, dar și ca lider în mediul corporate sau business - curs stilist protezist unghii
 • Vei dobândi o abilitate nouă, specifică, pentru a-ți crește semnificativ încrederea, calitatea și impactul cursurilor tale viitoare - curs stilist protezist unghii
 • Important! Fiecare curs de la Academia Youniversis este curs autorizat si curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Recenziile
absolvenţilor