Youniversis - Curs manager resurse umane autorizat & acreditat - Academia Youniversis

CURS MANAGER RESURSE UMANE

Curs autorizat, cu certificat avizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, recunoscut national si international.

Trainer: Alina Gaina

2 luni
Tip program: Specializare

Cursurile de Manager Resurse Umane se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a managementului resurselor umane, urmarind dezvoltarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU INSCRIEREA LA CURS DE MANAGER RESURSE UMANE:

 • Copie CI

 • Copie certificat de nastere

 • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)

 • Copia ultimului act de studii

 • CV alaturi de declaratie pe proprie raspundere ca se indeplineste conditia de experienta minima/contract de munca/contract de voluntariat/contract de prestari servicii in fotocopii conforme cu originalul/adeverinte.

CERINTE INSCRIERE CURS MANAGER RESURSE UMANE:

 • Studii superioare cu diploma de licenta sau echivalent

 • Minim 3 ani de experienta in domeniul resurselor umane

BENEFICII OBTINUTE IN URMA ABSOLVIRII ACESTUI CURS DE MANAGER RESURSE UMANE:

 • Dobandirea competentelor necesare acestui domeniu

 • Parcurgerea lectiilor de curs cu ajutorul unor profesori specialisti, care sunt deja manageri resurse umane in companii mari din Bucuresti

 • Setarea mindset-ului corect pentru crestere in cariera

 • Obtinerea unui certificat de absolvire recunoscut la nivel national si international

 • Se asigura suport de curs si materiale de lucru

 • Intelegerea aspectelor legale si a reglementarilor: Un curs de manager de resurse umane va va oferi cunostinte si intelegere aprofundata a dreptului muncii si a reglementarilor specifice domeniului resurselor umane. Veti fi familiarizat cu legislatia privind relatiile de munca, drepturile angajatilor, contractele de munca, protectia datelor personale si alte aspecte juridice relevante. Aceasta va va ajuta sa va asigurati ca organizatia respecta in mod corespunzator legislatia in vigoare si sa evitati potentialele probleme legale.

 • Imbunatatirea abilitatilor de leadership si management: Cursul de manager de resurse umane dezvolta abilitati esentiale pentru a ocupa pozitii de conducere in domeniul resurselor umane. Veti invata sa coordonati echipe, sa luati decizii strategice, sa dezvoltati si sa implementati politici si programe eficiente de resurse umane. Aceste abilitati de leadership si management va vor ajuta sa va gestionati eficient echipele si sa contribuiti la succesul organizatiei.

Oportunitati de avansare si crestere profesionala: Un curs de manager de resurse umane va poate deschide noi oportunitati de avansare si crestere in cariera. Cu certificarea si cunostintele dobandite, veti putea candida pentru pozitii de management de nivel mediu si superior in departamentele de resurse umane ale diferitelor organizatii. Aceasta crestere in cariera poate fi insotita de avantaje financiare si de responsabilitati mai mari in cadrul organizatiei.

Managerul de resurse umane are rolul de a gestiona si dezvolta resursa umana a organizatiei.

Acesta trebuie sa se asigure ca oamenii din companie performeaza, iar noii angajati sunt instruiti si motivati pentru a-si indeplini sarcinile cu succes.

El trebuie sa fie capabil sa evalueze performanta angajatilor si sa ofere feedback pentru a ajuta la imbunatatirea echipelor.

In plus, trebuie sa gestioneze si sa rezolve conflictele dintre angajati si sa asigure conformitatea cu politicile si reglementarile privind resursele umane.

Este o pozitie de conducere, care contribuie activ la dezvoltarea oricarei companii.


Cum se desfasoara un curs la Academia Youniversis?

Te vei afla într-un mediu de învăţare eficient, ceea ce înseamnă că vei avea acces la resursele necesare pentru a-ţi dezvolta cunoştinţele şi abilităţile. În plus, vei fi mereu la curent cu cele mai noi tendinţe şi tehnologii din domeniul tău de interes.

Îți oferim șansa de a-ţi construi mai multe oportunităţi în carieră şi de a-ţi dezvolta potenţialul. Ai posibilitatea de a te specializa într-un domeniu de interes, de a-ţi îmbunătăţi abilităţile existente şi de a descoperi noi posibilităţi.

Vei avea acces la o informaţie sintetizată şi organizată într-un mod eficient.

Află mai multe din acest videoclip Youniversis


INTREBARI FRECVENTE CURS MANAGER RESURSE UMANE - curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

DE CE SA MA INSCRIU LA CURS MANAGER RESURSE UMANE ORGANIZAT DE ACADEMIA YOUNIVERSIS?

Curs Manager Resurse Umane este adaptat si simplificat, putand fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul HR, fiind si Manager de Resurse la o renumita companie din Bucuresti, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS MANAGER RESURSE UMANE - YOUNIVERSIS?

Cursul se adreseaza persoanelor care au invatamant liceal, cu/fara diploma de bacalaureat, care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

CE COMPETENTE OBTII DUPA ABSOLVIREA UNUI CURS MANAGER RESURSE UMANE - YOUNIVERSIS?

Dupa absolvire se elibereaza un certificat de calificare, insotit de suplimentul descriptiv.

CE TIP DE DIPLOMA OBTII DUPA ABSOLVIRE CURS MANAGER RESURSE UMANE - YOUNIVERSIS (curs acreditat, curs autorizat)?

In urma sustinerii examenului se primeste un certificat de absolvire avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - ocupatia de Referent Resurse Umane. Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

PRIMESC SUPORT DE CURS MANAGER RESURSE UMANE - YOUNIVERSIS?

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Am creat o platforma de elearning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

CUM SE SUSTINE EXAMENUL DE CURS MANAGER RESURSE UMANE - YOUNIVERSIS?

Examenul se sustine la sediul nostru, in cazul cursurilor in format fizic, si online pentru cele online. El va consta intr-o proba scrisa si o proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

CUM MA INSCRIU LA UN CURS MANAGER RESURSE UMANE, ACREDITAT & AUTORIZAT- YOUNIVERSIS?

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Butonul “INSCRIETI-VA LA CURS” te duce direct la formular. La receptionarea solicitprii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea si receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0770 682 942

Curs manager resurse umane, curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniveris

Rezervă-ți acum un loc pentru următoarea serie de cursanți!

VREAU SA MA INSCRIU LA CURS MANAGER RESURSE UMANE

BENEFICII curs manager resurse umane. curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

 • Posibilitatea de a face PRACTICĂ, iar ulterior de a te alătura echipei noastre în funcție de rezultatele obținute
 • Posibilitatea de a te angaja la partenerii și clienții diviziei de recrutare Youniversis
 • O recomandare personalizată oferită și semnată de către conducere și formator pentru cei cu rezultate foarte bune
 • GARANȚIA seriozității și a calității programelor susținute de trainerii nostri, cu mii de ore de perfecționare și sute de absolvenți care ne-au urmat programele de formare
 • O sesiune de consultanță individuală pentru fiecare absolvent
 • Formatori cu experiență vastă de predare
 • Imbinarea corectă a teoriei cu aplicațiile practice - curs manager resurse umane
 • Cursul este acreditat, curas autorizat și recunoscut național și internațional - curs manager resurse umane
 • Suport de curs gratuit, cu acces din platforma de elearning (cu posibilitate de descărcare) - curs manager resurse umane
 • Participarea la curs prin metode moderne de învățare, direct din confortul casei tale - curs manager resurse umane
 • Adeverință de absolvire emisă imediat după examen - curs manager resurse umane
 • Certificat de absolvire emis în 30 zile de la absolvire - curs manager resurse umane
 • Plată integrală sau în rate - curs manager resurse umane
 • Vei avea acces la cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a-ți desfășura activitatea ca trainer, facilitator sau formator, dar și ca lider în mediul corporate sau business - curs manager resurse umane
 • Vei dobândi o abilitate nouă, specifică, pentru a-ți crește semnificativ încrederea, calitatea și impactul cursurilor tale viitoare - curs manager resurse umane
 • Important! Fiecare curs de la Academia Youniversis este curs autorizat si curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Recenziile
absolvenţilor