Youniversis - Curs maistru instructor formator autorizat & acreditat - Academia Youniversis

CURS MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR

Curs autorizat, cu certificat avizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, recunoscut national si international.

Trainer: Iuliana Panaitoiu

4 saptamani
Tip program: Specializare

BENEFICIILE OBTINUTE IN URMA CURSULUI DE MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR:

 • Specializare: Daca doresti sa incepi o cariera in domeniul formarii profesionale, un curs de Instrucutor preparator formare iti va oferi cunostintele teoretice si practice pentru a intelege tehnicile de predare si de planificare a sesiunilor de curs.

 • Tehnici de predare eficiente: Vei invata metode eficiente de instruire, instrumente de evaluare si tehnici de comunicare care te vor pregati pentru profesia de Instructor preparator formare.

 • Abilitati practice: În cadrul cursului de Instructor preparator formare vei face aplicatii practice care te vor ajuta sa-ti dezvolti abilitatile de prezentare si comunicare si sa-ti cresti increderea de sine.

 • Oportunitati de cariera: Un curs de Instructor preparator formare te va ajuta sa ai acces la oportunitati de cariera in educatie, training sau sa incepi afacerea ta ca trainer sau coach, oferind programe de formare individuale sau de grup.

 • Sa identifice necesitatile de instruire practica

 • Sa asigure, conceapa si sa livreze activitati de formare practica cu utilizarea echipamentelor, utilajelor, aparatelor si instalatiilor puse la dispozitia intreprinderilor pentru instruirea angajatilor

 • Sa asigure evaluarea activitatilor practice de formare

 • Sa supravegheze activitatea din atelierele si laboratoarele intreprinderilor utilizate pentru formarea angajatilor

DOCUMENTE NECESARE INSCRIERE CURS MAISTRU INSTRUCTOR FORMARE:

 • Copie dupa carte identitate

 • Copie dupa ceritifact nastere

 • Copie dupa certificatul de casatorie (numai in cazul schimbarii numelui)

 • Diploma de bacalaureat/ studii postliceale

Obiectivul cursului este de a pregati persoane pentru ocupatia de INSTRUCTOR PREPARATOR FORMARE (cod COR 333309 ), iar obtinerea certificarii va permite completarea activitatii dvs. actuale cu activitati de instuire a adultilor.

Cursul de instructor preparator formare se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane:

Tuturor celor care doresc sa ofere in conditii legale cursuri si traininguri (calificare, recalificare, dezvoltare personala, dezvoltare de competente) emitand diplome recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Tuturor persoanelor care ofera in cadrul firmei, in conformitate cu atributiile de serviciu programe de formare de tipul cursurilor de calificare/ recalificare, perfectionare si specializare la locul de munca.


Cum se desfasoara un curs la Academia Youniversis?

Te vei afla într-un mediu de învăţare eficient, ceea ce înseamnă că vei avea acces la resursele necesare pentru a-ţi dezvolta cunoştinţele şi abilităţile. În plus, vei fi mereu la curent cu cele mai noi tendinţe şi tehnologii din domeniul tău de interes.

Îți oferim șansa de a-ţi construi mai multe oportunităţi în carieră şi de a-ţi dezvolta potenţialul. Ai posibilitatea de a te specializa într-un domeniu de interes, de a-ţi îmbunătăţi abilităţile existente şi de a descoperi noi posibilităţi.

Vei avea acces la o informaţie sintetizată şi organizată într-un mod eficient.

Află mai multe din acest videoclip Youniversis


INTREBARI FRECVENTE CURS MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR - curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

DE CE SA MA INSCRIU LA CURS MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR ORGANIZAT DE ACADEMIA YOUNIVERSIS?

Curs MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR este adaptat si simplificat, putand fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, fiind maistru instructor formator la o renumita companie din Bucuresti, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR - YOUNIVERSIS?

Cursul se adreseaza persoanelor care au invatamant liceal, cu/fara diploma de bacalaureat, care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

CE COMPETENTE OBTII DUPA ABSOLVIREA UNUI CURS MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR - YOUNIVERSIS?

Dupa absolvire se elibereaza un certificat de calificare, insotit de suplimentul descriptiv.

CE TIP DE DIPLOMA OBTII DUPA ABSOLVIRE CURS MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR - YOUNIVERSIS (curs acreditat, curs autorizat)?

In urma sustinerii examenului se primeste un certificat de absolvire avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - ocupatia de Referent Resurse Umane. Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

PRIMESC SUPORT DE CURS MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR - YOUNIVERSIS?

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Am creat o platforma de elearning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

CUM SE SUSTINE EXAMENUL DE CURS MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR - YOUNIVERSIS?

Examenul se sustine la sediul nostru, in cazul cursurilor in format fizic, si online pentru cele online. El va consta intr-o proba scrisa si o proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

CUM MA INSCRIU LA UN CURS MAISTRU INSTRUCTOR FORMATOR, ACREDITAT & AUTORIZAT- YOUNIVERSIS?

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Butonul “INSCRIETI-VA LA CURS” te duce direct la formular. La receptionarea solicitprii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea si receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0770 682 942

Curs maistru instructor formare, curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniveris

Rezervă-ți acum un loc pentru următoarea serie de cursanți!

VREAU SA MA INSCRIU LA CURS INSTRUCTOR PREPARATOR FORMARE

BENEFICII curs maistru instructor formare. curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

 • Posibilitatea de a face PRACTICĂ, iar ulterior de a te alătura echipei noastre în funcție de rezultatele obținute
 • Posibilitatea de a te angaja la partenerii și clienții diviziei de recrutare Youniversis
 • O recomandare personalizată oferită și semnată de către conducere și formator pentru cei cu rezultate foarte bune
 • GARANȚIA seriozității și a calității programelor susținute de trainerii nostri, cu mii de ore de perfecționare și sute de absolvenți care ne-au urmat programele de formare
 • O sesiune de consultanță individuală pentru fiecare absolvent
 • Formatori cu experiență vastă de predare
 • Imbinarea corectă a teoriei cu aplicațiile practice - curs maistru instructor formare
 • Cursul este acreditat, curas autorizat și recunoscut național și internațional - curs maistru instructor formare
 • Suport de curs gratuit, cu acces din platforma de elearning (cu posibilitate de descărcare) - curs maistru instructor formare
 • Participarea la curs prin metode moderne de învățare, direct din confortul casei tale - curs maistru instructor formare
 • Adeverință de absolvire emisă imediat după examen - curs maistru instructor formare
 • Certificat de absolvire emis în 30 zile de la absolvire - curs maistru instructor formare
 • Plată integrală sau în rate - curs maistru instructor formare
 • Vei avea acces la cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a-ți desfășura activitatea ca trainer, facilitator sau formator, dar și ca lider în mediul corporate sau business - curs maistru instructor formare
 • Vei dobândi o abilitate nouă, specifică, pentru a-ți crește semnificativ încrederea, calitatea și impactul cursurilor tale viitoare - curs maistru instructor formare
 • Important! Fiecare curs de la Academia Youniversis este curs autorizat si curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Recenziile
absolvenţilor