Youniversis - Curs Referent resurse umane (inspector) autorizat & acreditat - Academia Youniversis

Curs Referent Resurse Umane (inspector)

Curs autorizat, cu certificat avizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, recunoscut national si international.
690 lei 45% discount 1180 lei
Trainer: Alina Gaina (16 ani experienta)

15 ore teorie & 100 ore practica
Tip program: Initiere / Calificare

Un Referent Resurse Umane si, implicit, departamentul de resurse umane din care face parte, are un rol vital in gestionarea celei mai valoroase resurse din cadrul unei companii: OMUL. Productivitatea si buna desfasurare a activitatii firmei depind de calitatile si capacitatea resursei umane.


In acest curs vei invata:


 • Invatarea modului de intocmire si gestionare a documentelor de evidenta a personalului, ce va ajuta la o administrare eficienta a personalului in organizatie si la o reducere a riscurilor de litigii legale.

 • Exercitii practice la intocmirea si modificarea contractului individual de munca si cercetarea disciplinara, ce va ajuta la dezvoltarea abilitatilor practice si la cresterea increderii in sine in aplicarea cunostintelor.

 • Intelegerea modului de operare in programul REVISAL si a tipurilor de contracte, normelor si sporurilor ocazionale, ce va permite o administrare eficienta si precisa a salariilor si a contractelor.

 • Invatarea despre regulamentul intern si prevederile specifice de lucru, ce va ajuta la crearea unui mediu de lucru organizat si structurat, si la prevenirea conflictelor intre angajati si organizatie.

 • Intelegerea modalitatii de calcul a salariilor, a fisei postului, a tipurilor de concedii reglementate prin lege si a zilelor de sarbatoare legale, ce va ajuta la o administrare eficienta si precisa a salariilor si a beneficiilor.

 • Intelegerea GDPR-ului si a modului in care se aplica in domeniul resurse umane, ce va ajuta la respectarea prevederilor legale si la prevenirea unor posibile amenzi.

 • Intelegerea modalitatii de arhivare a documentelor de incetare si de constituirea arhivei dosarelor de personal, ce va ajuta la pastrarea documentelor importante si la reducerea riscului de litigii legale.

Cum se desfasoara un curs la Academia Youniversis?

Te vei afla într-un mediu de învăţare eficient, ceea ce înseamnă că vei avea acces la resursele necesare pentru a-ţi dezvolta cunoştinţele şi abilităţile. În plus, vei fi mereu la curent cu cele mai noi tendinţe şi tehnologii din domeniul tău de interes.

Îți oferim șansa de a-ţi construi mai multe oportunităţi în carieră şi de a-ţi dezvolta potenţialul. Ai posibilitatea de a te specializa într-un domeniu de interes, de a-ţi îmbunătăţi abilităţile existente şi de a descoperi noi posibilităţi.

Vei avea acces la o informaţie sintetizată şi organizată într-un mod eficient.

Află mai multe din acest videoclip Youniversis


INTREBARI FRECVENTE CURS REFERENT RESURSE UMANE - inspector, curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

DE CE SA MA INSCRIU LA CURS REFERENT RESURSE UMANE ORGANIZAT DE ACADEMIA YOUNIVERSIS?

Curs Referent Resurse Umane este adaptat si simplificat, putand fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul HR, fiind si Manager de Resurse la o renumita companie din Bucuresti, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pâna la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS REFERENT RESURSE UMANE - YOUNIVERSIS?

Cursul se adreseaza persoanelor care au invatamânt liceal, cu/fara diploma de bacalaureat, care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in România). Nu exista limita de vârsta superioara.

CE COMPETENTE OBTII DUPA ABSOLVIREA UNUI CURS REFERENT RESURSE UMANE - YOUNIVERSIS?

Dupa absolvire se elibereaza un certificat de calificare, insotit de suplimentul descriptiv care atesta dobândirea urmatoarelor competente:
- Completarea documentelor specifice resurselor umane
- Administrarea registrelor de evidenta a lucratorilor.

CE TIP DE DIPLOMA OBTII DUPA ABSOLVIRE CURS REFERENT RESURSE UMANE - YOUNIVERSIS (curs acreditat, curs autorizat)?

In urma sustinerii examenului se primeste un certificat de absolvire avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - ocupatia de Referent Resurse Umane. Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

PRIMESC SUPORT DE CURS REFERENT RESURSE UMANE - YOUNIVERSIS?

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Am creat o platforma de elearning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

CUM SE SUSTINE EXAMENUL DE CURS REFERENT RESURSE UMANE - YOUNIVERSIS?

Examenul se sustine la sediul nostru, in cazul cursurilor in format fizic, si online pentru cele online. El va consta intr-o proba scrisa si o proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

CUM MA INSCRIU LA UN CURS REFERENT RESURSE UMANE, ACREDITAT & AUTORIZAT- YOUNIVERSIS?

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completând formularul. Butonul “INSCRIETI-VA LA CURS” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea si receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apelând numarul 0770 682 942

Curs referent resurse umane (inspector), curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniveris

Rezerva-ti acum un loc pentru urmatoarea serie de cursanti!

INSCRIE-TE LA ACEST CURS

BENEFICII curs referent resurse umane (inspector), curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

 • Posibilitatea de a face PRACTICĂ, iar ulterior de a te alătura echipei noastre în funcție de rezultatele obținute
 • Posibilitatea de a te angaja la partenerii și clienții diviziei de recrutare Youniversis
 • O recomandare personalizată oferită și semnată de către conducere și formator pentru cei cu rezultate foarte bune
 • GARANȚIA seriozității și a calității programelor susținute de trainerii nostri, cu mii de ore de perfecționare și sute de absolvenți care ne-au urmat programele de formare
 • O sesiune de consultanță individuală pentru fiecare absolvent
 • Formatori cu experiență vastă de predare
 • Imbinarea corectă a teoriei cu aplicațiile practice - curs referent resurse umane (inspector)
 • Cursul este acreditat, curas autorizat și recunoscut național și internațional - curs referent resurse umane (inspector)
 • Suport de curs gratuit, cu acces din platforma de elearning (cu posibilitate de descărcare) - curs referent resurse umane (inspector)
 • Participarea la curs prin metode moderne de învățare, direct din confortul casei tale - curs referent resurse umane (inspector)
 • Adeverință de absolvire emisă imediat după examen - curs referent resurse umane (inspector)
 • Certificat de absolvire emis în 30 zile de la absolvire - curs referent resurse umane (inspector)
 • Plată integrală sau în rate - curs referent resurse umane (inspector)
 • Vei avea acces la cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a-ți desfășura activitatea ca trainer, facilitator sau formator, dar și ca lider în mediul corporate sau business - curs referent resurse umane (inspector)
 • Vei dobândi o abilitate nouă, specifică, pentru a-ți crește semnificativ încrederea, calitatea și impactul cursurilor tale viitoare - curs referent resurse umane (inspector)
 • Important! Fiecare curs de la Academia Youniversis este curs autorizat si curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Recenziile
absolvenţilor