Youniversis - Curs ingrijitor batrani autorizat & acreditat - Academia Youniversis

CURS INGRIJITOR DE BATRANI LA DOMICILIU - curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

Curs ingrijitor de batrani la domiciliu autorizat si acreditat de ANC (Autoritatea Nationala de Calificari), Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, cu diploma recunoscuta la nivel national si international.

Trainer: Alina Gaina

360 de ore
Tip program: Calificare

CUM SE DESFASOARA CURS DE INGRIJIRE BATRANI?

Cursul se adreseaza atat celor care doresc sa profeseze in domeniul ingrijirilor la domiciliu, cat si celor care au nevoie de informare de calitate si indrumare pentru desfasurarea activitatilor cotidiene, in situatia in care exista un astfel de caz in familie.

Suportul de curs este structurat pe module si capitole tematice care vor asigura o mai buna intelegere si insusire a notiunilor si actiunilor practice.

Cursul de ingrijire a batranilor este conceput pentru a pregati participantii sa devina specialisti in furnizarea de ingrijire si asistenta adecvata persoanelor in varsta.

Acest curs ofera cunostinte si abilitati esentiale pentru a raspunde nevoilor specifice ale batranilor si pentru a contribui la imbunatatirea calitatii vietii lor.

Participantii vor invata despre procesul de imbatranire, modificarile fizice si psihologice asociate cu varsta inaintata si impactul acestora asupra vietii batranilor.

In acest curs vor fi discutate si abordate aspecte etice si de comunicare in ingrijirea persoanelor in varsta.

Se concentreaza pe cunostintele si abilitatile necesare pentru a oferi ingrijire fizica adecvata batranilor. Aici se includ tehnicile de mobilizare, alimentatie, igiena personala, administrarea medicamentelor, gestionarea durerii si evaluarea starii generale de sanatate a batranilor.

Participantii acestui curs de ingrijitor batrani vor invata sa ofere sprijin emotional si social batranilor, abordand nevoile lor psihologice si sociale.

Aceasta implica dezvoltarea abilitatilor de ascultare activa, empatie si stabilirea unei relatii de incredere cu batranii.

Cursul va oferi informatii despre modul de abordare a situatiilor de urgenta frecvente intalnite in ingrijirea batranilor, cum ar fi caderile, leziunile, problemele respiratorii etc.

Participantii vor fi instruiti si in tehnici de prim ajutor pentru a face fata acestor situatii.

Cursul include si informatii referitoare la afectiunile frecvente intalnite in randul batranilor, cum ar fi dementa, diabetul, boli cardiace etc.

Participantii vor invata despre simptomele, tratamentul si gestionarea acestor afectiuni in cadrul ingrijirii varstinicilor.

Pentru a pune in aplicare cunostintele si abilitatile dobandite, cursul include si sesiuni de practica si stagii de formare in institutii de ingrijire a batranilor.

Acestea ofera participantilor oportunitatea de a lucra direct cu batranii sub supravegherea unor profesionisti experimentati.

COMPETENTE DOBANDITE IN URMA ACESTUI CURS DE INGRIJIRE BATRANI:

 • Comunicarea la locul de munca

 • Aplicarea NMP si PSI / asigurarea conditiilor igienico – sanitare

 • Asigurarea perfectionarii profesionale

 • Completarea fisei de ingrijiri a persoanei asistate

 • Gestionarea resurselor alocate

 • Planificarea activitatii zilnice

 • Acordarea ingrijirilor igienice pentru persoana asistata

 • Acordarea primului ajutor persoanei asistate

 • Asigurarea confortului si sigurantei batranului asistat

 • Asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor

 • Mobilizarea si transportul batranului asistat

 • Mobilizarea si transportul persoanelor asistate imobilizate

 • Respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale

 • Supravegherea starii de sanatate a persoanei asistate

 • Tehnici de ingrijire a persoanelor asistate cu diferite tipuri de handicap

DOCUMENTE NECESARE:

 • Copie dupa buletin/act de identitate

 • Copie dupa certificat de nastere copie

 • Copie dupa certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (copie)

 • Diploma de studii

 • Adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie

Conform statisticilor din ultimii ani, gradul de imbatranire al populatiei este in continua crestere, fapt ce presupune si o crestere a necesitatii de ingrijire la domiciliu, tinand cont de faptul ca aceasta nevoie se manifesta la cel putin 20% din numarul varstnicilor.

De-a lungul timpului, pe fondul prefigurarii unei societati moderne si civilizate, preocuparea pentru necesitatile si interesele persoanelor varstnice a cunoscut importante transformari si o evolutie continua, in raport si cu modificarile legislative in domeniu.

In acest context, calitatea vietii si bunastarea persoanei asistate, cu respectarea drepturilor fundamentale, constituie parte integranta a politicilor sociale de asistare a varstnicilor.

Totodata a fost constientizat faptul ca problematica persoanelor in varsta, ca si categorie sociala cu multiple dezavantaje, este foarte complexa, si de cele mai multe ori, gresit abordata.

Scaderea capacitatilor fizice, a resurselor financiare, instalarea diferitelor probleme de sanatate, izolarea sociala, sunt cateva din problemele persoanei varstnice, care de regula produc dezechilibre si accentueaza starea de disconfort si degradare.

Solutionarea acestor probleme determina cresterea bunastarii si al confortului varstnicului, obtinute prin acordarea unor ingrijiri profesioniste, de catre personal specializat, pregatit sa asigure o viata decenta si demna.


Cum se desfasoara un curs la Academia Youniversis?

Te vei afla într-un mediu de învăţare eficient, ceea ce înseamnă că vei avea acces la resursele necesare pentru a-ţi dezvolta cunoştinţele şi abilităţile. În plus, vei fi mereu la curent cu cele mai noi tendinţe şi tehnologii din domeniul tău de interes.

Îți oferim șansa de a-ţi construi mai multe oportunităţi în carieră şi de a-ţi dezvolta potenţialul. Ai posibilitatea de a te specializa într-un domeniu de interes, de a-ţi îmbunătăţi abilităţile existente şi de a descoperi noi posibilităţi.

Vei avea acces la o informaţie sintetizată şi organizată într-un mod eficient.

Află mai multe din acest videoclip Youniversis


INTREBARI FRECVENTE CURS INGRIJITOR DE BATRANI - curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

DE CE SA MA INSCRIU LA CURS INGRIJITOR DE BATRANI ORGANIZAT DE ACADEMIA YOUNIVERSIS?

Curs Ingrijitor Batrani este adaptat si simplificat, putand fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, fiind ingrijitor de batrani la o renumita companie din Bucuresti, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS INGRIJITOR DE BATRANI - YOUNIVERSIS?

Cursul se adreseaza persoanelor care au invatamant liceal, cu/fara diploma de bacalaureat, care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

CE COMPETENTE OBTII DUPA ABSOLVIREA UNUI CURS INGRIJITOR DE BATRANI - YOUNIVERSIS?

Dupa absolvire se elibereaza un certificat de calificare, insotit de suplimentul.

CE TIP DE DIPLOMA OBTII DUPA ABSOLVIRE CURS INGRIJITOR DE BATRANI - YOUNIVERSIS (curs acreditat, curs autorizat)?

In urma sustinerii examenului se primeste un certificat de absolvire avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - ocupatia de Referent Resurse Umane. Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

PRIMESC SUPORT DE CURS INGRIJITOR DE BATRANI - YOUNIVERSIS?

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Am creat o platforma de elearning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

CUM SE SUSTINE EXAMENUL DE CURS INGRIJITOR DE BATRANI - YOUNIVERSIS?

Examenul se sustine la sediul nostru, in cazul cursurilor in format fizic, si online pentru cele online. El va consta intr-o proba scrisa si o proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

CUM MA INSCRIU LA UN CURS INGRIJITOR DE BATRANI, ACREDITAT & AUTORIZAT- YOUNIVERSIS?

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Butonul “INSCRIETI-VA LA CURS” te duce direct la formular. La receptionarea solicitprii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea si receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0770 682 942

Curs ingrijitor batrani, curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniveris

Rezervă-ți acum un loc pentru următoarea serie de cursanți!

VREAU SA MA INSCRIU LA CURS INGRIJITOR BATRANI

BENEFICII curs ingrijitor batrani. curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

 • Posibilitatea de a face PRACTICĂ, iar ulterior de a te alătura echipei noastre în funcție de rezultatele obținute
 • Posibilitatea de a te angaja la partenerii și clienții diviziei de recrutare Youniversis
 • O recomandare personalizată oferită și semnată de către conducere și formator pentru cei cu rezultate foarte bune
 • GARANȚIA seriozității și a calității programelor susținute de trainerii nostri, cu mii de ore de perfecționare și sute de absolvenți care ne-au urmat programele de formare
 • O sesiune de consultanță individuală pentru fiecare absolvent
 • Formatori cu experiență vastă de predare
 • Imbinarea corectă a teoriei cu aplicațiile practice - curs ingrijitor batrani
 • Cursul este acreditat, curas autorizat și recunoscut național și internațional - curs ingrijitor batrani
 • Suport de curs gratuit, cu acces din platforma de elearning (cu posibilitate de descărcare) - curs ingrijitor batrani
 • Participarea la curs prin metode moderne de învățare, direct din confortul casei tale - curs ingrijitor batrani
 • Adeverință de absolvire emisă imediat după examen - curs ingrijitor batrani
 • Certificat de absolvire emis în 30 zile de la absolvire - curs ingrijitor batrani
 • Plată integrală sau în rate - curs ingrijitor batrani
 • Vei avea acces la cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a-ți desfășura activitatea ca trainer, facilitator sau formator, dar și ca lider în mediul corporate sau business - curs ingrijitor batrani
 • Vei dobândi o abilitate nouă, specifică, pentru a-ți crește semnificativ încrederea, calitatea și impactul cursurilor tale viitoare - curs ingrijitor batrani
 • Important! Fiecare curs de la Academia Youniversis este curs autorizat si curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Recenziile
absolvenţilor