Youniversis - Curs Formator (trainer) acreditat & autorizat - Academia Youniversis

Curs Formator Trainer

Curs autorizat, cu certificat avizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, recunoscut national si international.
790 lei 45% discount 1380 lei

Trainer: Iuliana Panaitoiu (21 ani experienta)

60 de ore teorie & 120 ore practica
Tip program: Specializare

Cursul formator organizat de Academia Youniversis se adreseaza celor care doresc sa devina traineri, sa instruiasca echipe de angajati pe diferite teme sau proceduri, sa organizeze orice fel de curs destinat participantilor adulti, sa participe in calitate de formatori la proiecte europene sau sa participe la evenimente de invatare destinate adultilor (teambuilding-uri, workshop-uri, activitati practice cu echipe de tineri, mentorat pentru tineri aflati in practica sau stagiatura).


In acest curs de formator vei invata:


 • Notiuni de comunicare: vei invata tehnici de comunicare esentiale pentru un formator.

 • Structurare si sinteza: vei invata cum sa selectezi si sa aranjezi informatiile intr-un curs, cum sa determini nevoile de instruire ale unui grup de cursanti, cum sa stabilesti obiective de invatare cu rezultate, cum sa adaptezi informatiile la profilul cursantilor si la stilul tau.

 • Tehnici de persuasiune: vei invata cum sa fii convingator in postura de formator, cum sa planifici prezentarea, cum sa gandesti aspectul grafic al unei prezentari si cum sa dai intregii tale prezentari un aspect profesionist.

 • Tehnici de captare a atentiei: vei invata cum sa fii in centrul atentiei si cum sa o mentii, cum sa recunosti si sa anticipezi situatii dificile, cum sa gestionezi situatiile dificile care tin de public si cum sa motivarea participantilor.

 • Gestionarea situatiilor dificile: ca formator, vei invata cum sa recunosti si sa gestionezi situatiile dificile care pot aparea in timpul unui curs sau al unui eveniment de invatare.

Cum se desfasoara un curs la Academia Youniversis?

Te vei afla într-un mediu de învăţare eficient, ceea ce înseamnă că vei avea acces la resursele necesare pentru a-ţi dezvolta cunoştinţele şi abilităţile. În plus, vei fi mereu la curent cu cele mai noi tendinţe şi tehnologii din domeniul tău de interes.

Îți oferim șansa de a-ţi construi mai multe oportunităţi în carieră şi de a-ţi dezvolta potenţialul. Ai posibilitatea de a te specializa într-un domeniu de interes, de a-ţi îmbunătăţi abilităţile existente şi de a descoperi noi posibilităţi.

Vei avea acces la o informaţie sintetizată şi organizată într-un mod eficient.

Află mai multe din acest videoclip Youniversis


INTREBARI FRECVENTE curs formator trainer (curs acreditat, curs autorizat)

DE CE SA MA INSCRIU LA CURS FORMATOR TRAINER - ACADEMIA YOUNIVERSIS (curs acreditat, curs autorizat)?

Cursul este adaptat si simplificat, pentru a putea fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, iar experienta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca, daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

DIPLOMA CURS FORMATOR TRAINER ESTE RECUNOSCUTA (curs acreditat, curs autorizat)?

Acest Curs Formator este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoarea legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila, pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului de absolvire.

PRETUL LA CURS FORMATOR TRAINER REFLECTA CALITATEA?

Pretul pentru Curs Formator reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt atent selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi, cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta parerile clientilor nostri aflate in partea de jos a acestei pagini.

CARE SUNT CONDITIILE DE PARTICIPARE LA CURS FORMATOR TRAINER?

La acest Curs Formator trainer participa orice persoana care are finalizate studiile superioare, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

PRIMESC SUPORT DE CURS FORMATOR TRAINER (curs acreditat, curs autorizat)?

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elearning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

CUM SE SUSTINE EXAMENUL LA CURS FORMATOR TRAINER (curs acreditat, curs autorizat)?

Examenul pentru Curs Formator se sustine online, LIVE, prin ZOOM. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

CUM MA INSCRIU LA CURS FORMATOR TRAINER (curs acreditat, curs autorizat)?

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs formator trainer” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea, solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0770 682 942.

Curs formator trainer pentru cariera ta - Youniversis

Rezerva-ti acum un loc pentru urmatoarea serie de cursanti!

INSCRIERE CURS FORMATOR

Beneficii curs formator trainer, curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

 • Posibilitatea de a face PRACTICĂ, iar ulterior de a te alătura echipei Youniversis în funcție de rezultatele obținute
 • Posibilitatea de a te angaja la partenerii și clienții diviziei de recrutare Youniversis
 • O recomandare Youniversis personalizată oferită și semnată de către conducere și formator pentru cei cu rezultate foarte bune
 • GARANȚIA seriozității și a calității programelor de cursuri formare Youniversis susținute de trainerii nostri, cu mii de ore de perfecționare și sute de absolvenți care ne-au urmat progeamul de cursuri formare
 • O sesiune de consultanță individuală pentru fiecare absolvent
 • Formatori Youniversis cu experiență vastă de predare in cursuri formare profesionala
 • Imbinarea corectă a teoriei cu aplicațiile practice (cursuri formare profesionala)
 • Acest curs formator trainer este acreditat și recunoscut național și internațional (cursuri formare profesionala)
 • Suport de curs formator gratuit, cu acces din platforma de elearning, cu posibilitate de descărcare (cursuri formare profesionala)
 • Participarea la curs prin metode moderne de învățare, direct din confortul casei tale (cursuri formare profesionala)
 • Adeverință de absolvire emisă imediat după examen (cursuri formare profesionala)
 • Certificat de absolvire emis în 30 zile de la absolvire (cursuri formare profesionala)
 • Plată integrală sau în rate (cursuri formare profesionala)
 • Vei avea acces la cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a-ți desfășura activitatea ca trainer, facilitator sau formator, dar și ca lider în mediul corporate sau business (cursuri formare profesionala)
 • Vei dobândi o abilitate nouă, specifică, pentru a-ți crește semnificativ încrederea, calitatea și impactul cursurilor tale viitoare (cursuri formare profesionala)

Recenziile
absolvenţilor