Youniversis - Curs bucatar autorizat & acreditat - Academia Youniversis

CURS BUCATAR - curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

Curs bucatar autorizat si acreditat de ANC (Autoritatea Nationala de Calificari), Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, cu diploma recunoscuta la nivel national si international.

Trainer: Razvan Vasile

240 de ore teorie & 480 ore practica
Tip program: Specializare

Cu ajutorul cursului nostru de bucatar, vei patrunde in universul gastronomiei si vei descoperi arta de a crea arome si prezentari spectaculoase.

Veti fi ghidat de experti culinari talentati care impartasesc cu pasiune cunostintele si experienta lor in bucatarie.

Cursul este adresat celor ce doresc sa se dezvolte si sa urmeze aceasta profesie. De asemenea, venim in sprijinul celor ce isi doresc conversie profesionala.

Cursul nostru cuprinde atat elementele de baza ale gatitului, cat si tehnici avansate si tendinte culinare contemporane.

Vei invata despre diferitele tehnici de preparare, despre selectia si combinarea ingredientelor, despre manipularea corecta a ustensilelor si despre practicile de igiena si siguranta alimentara.

Fiecare lectie este conceputa pentru a-ti dezvolta creativitatea, precizia si abilitatile de gestionare a timpului in bucatarie.

Vei avea oportunitatea de a explora diversele bucatarii internationale, precum si de a crea preparate culinare inovatoare, menite sa impresioneze si sa incante papilele gustative.

Cursul nostru acreditat si autorizat iti ofera garantia ca vei dobandi cunostintele si abilitatile necesare pentru a-ti construi o cariera de succes in domeniul culinar.

Vei beneficia de materiale de invatare actualizate, sesiuni practice intr-un mediu profesional si feedback constant din partea expertilor nostri culinari.

Dupa finalizarea cursului, vei obtine o diploma recunoscuta si vei fi pregatit sa intri pe piata muncii sau sa-ti incepi propria afacere in domeniul culinar.

Oportunitatile sunt nelimitate, de la restaurante prestigioase la catering, evenimente speciale sau chiar emisiuni culinare.

DOCUMENTE NECESARE INSCRIERE CURS BUCATAR:

 • Copie buletin/act de identitate

 • Copie certificat de nastere

 • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)

 • Copia ultimului act de studii

 • Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii. CONDITII NECESARE INSCRIERE CURS BUCATAR: MINIM 10 CLASE

CUM SE DESFASOARA ACEST CURS DE BUCATAR?

Cursul incepe cu o introducere in lumea culinara, prezentandu-ti obiectivele si structura programului. Vei fi familiarizat cu resursele si materialele de invatare, iar instructorii iti vor prezenta experienta si expertiza lor in domeniu.

Cursul poate incepe cu o parte teoretica, in care vei invata despre igiena alimentara, siguranta in bucatarie, selectia ingredientelor si tehnici de baza in gatit.

Vei dobandi cunostinte despre arome, texturi si combinatii culinare, precum si despre echipamentele si ustensilele utilizate in bucatarie.

In timpul cursului, instructorii vor realiza demonstratii si prezentari practice ale tehnicilor culinare.

Vei fi ghidat pas cu pas in prepararea diferitelor feluri de mancare, de la aperitive si supe pana la feluri principale si deserturi.

Veti invata despre prelucrarea si gatirea corecta a ingredientelor, despre condimente si arome specifice, si despre prezentarea estetica a preparatelor.

Cursul poate include si explorarea diferitelor bucatarii internationale.

Vei descoperi secretele bucatariilor asiatice, mediteraneene, americane sau altele, invatand despre ingredientele si tehnicile specifice fiecarei culturi culinare.

Aceasta parte a cursului iti va permite sa-ti dezvolti perspectiva globala asupra gastronomiei si sa te inspiri din diverse traditii culinare.

Pe parcursul cursului, vei fi evaluat pentru a-ti masura progresul si pentru a-ti imbunatati abilitatile.

Evaluarile pot include atat componente practice, cum ar fi pregatirea unui preparat anume, cat si componente teoretice, prin teste si examene scrise.

Feedback-ul constant din partea instructorilor te va ajuta sa identifici punctele tale forte si sa iti corectezi eventualele erori.

La finalul cursului, vei primi o diploma sau un certificat recunoscut, care atesta completarea cu succes a programului.

Aceasta iti va deschide usi catre o varietate de oportunitati de cariera in industria culinara, cum ar fi angajarea in restaurante, hoteluri sau catering, sau chiar deschiderea propriului tau local culinar.

COMPETENTE OBTINUTE IN URMA ABSOLVIRII ACESTUI CURS DE BUCATAR:

 • Comunicarea la locul de munca

 • Desfaşurarea muncii in echipa

 • Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de munca

 • Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare

 • Organizarea cadrului general de deschidere şi inchidere a activitaţii secţiei

 • Prevenirea poluarii mediului

 • Intocmirea documentelor specifice

 • Pregatirea antreurilor calde şi reci

 • Pregatirea fripturilor

 • Pregatirea gustarilor calde şi reci

 • Pregatirea mancarurilor din carne

 • Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase

 • Pregatirea preparatelor lichide

 • Prepararea dulciurilor (deserturilor)

 • Prepararea fondurilor glace

 • Prepararea mancarurilor din peşte şi fructe de mare

 • Realizarea acţiunilor de supervizare şi control

 • Realizarea aluaturilor de baza

 • Realizarea salatelor

 • Realizarea sosurilor

Cum se desfasoara un curs la Academia Youniversis?

Te vei afla într-un mediu de învăţare eficient, ceea ce înseamnă că vei avea acces la resursele necesare pentru a-ţi dezvolta cunoştinţele şi abilităţile. În plus, vei fi mereu la curent cu cele mai noi tendinţe şi tehnologii din domeniul tău de interes.

Îți oferim șansa de a-ţi construi mai multe oportunităţi în carieră şi de a-ţi dezvolta potenţialul. Ai posibilitatea de a te specializa într-un domeniu de interes, de a-ţi îmbunătăţi abilităţile existente şi de a descoperi noi posibilităţi.

Vei avea acces la o informaţie sintetizată şi organizată într-un mod eficient.

Află mai multe din acest videoclip Youniversis


INTREBARI FRECVENTE CURS BUCATAR - curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

DE CE SA MA INSCRIU LA CURS BUCATAR ORGANIZAT DE ACADEMIA YOUNIVERSIS?

Curs bucatar este adaptat si simplificat, putand fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, fiind bucatar la o renumita companie din Bucuresti, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS BUCATAR - YOUNIVERSIS?

Cursul se adreseaza persoanelor care au invatamant liceal, cu/fara diploma de bacalaureat, care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

CE COMPETENTE OBTII DUPA ABSOLVIREA UNUI CURS BUCATAR - YOUNIVERSIS?

Dupa absolvire se elibereaza un certificat de calificare.

CE TIP DE DIPLOMA OBTII DUPA ABSOLVIRE CURS BUCATAR - YOUNIVERSIS (curs acreditat, curs autorizat)?

In urma sustinerii examenului se primeste un certificat de absolvire avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - ocupatia de Bucatar. Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

PRIMESC SUPORT DE CURS BUCATAR - YOUNIVERSIS?

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Am creat o platforma de elearning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

CUM SE SUSTINE EXAMENUL DE CURS BUCATAR - YOUNIVERSIS?

Examenul se sustine la sediul nostru, in cazul cursurilor in format fizic, si online pentru cele online. El va consta intr-o proba scrisa si o proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

CUM MA INSCRIU LA UN CURS BUCATAR, ACREDITAT & AUTORIZAT- YOUNIVERSIS?

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Butonul “INSCRIETI-VA LA CURS” te duce direct la formular. La receptionarea solicitprii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea si receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0770 682 942

Curs bucatar, curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniveris

Rezervă-ți acum un loc pentru următoarea serie de cursanți!

VREAU SA MA INSCRIU LA CURS BUCATAR

BENEFICII curs bucatar. curs acreditat, curs autorizat - Academia Youniversis

 • Posibilitatea de a face PRACTICĂ, iar ulterior de a te alătura echipei noastre în funcție de rezultatele obținute
 • Posibilitatea de a te angaja la partenerii și clienții diviziei de recrutare Youniversis
 • O recomandare personalizată oferită și semnată de către conducere și formator pentru cei cu rezultate foarte bune
 • GARANȚIA seriozității și a calității programelor susținute de trainerii nostri, cu mii de ore de perfecționare și sute de absolvenți care ne-au urmat programele de formare
 • O sesiune de consultanță individuală pentru fiecare absolvent
 • Formatori cu experiență vastă de predare
 • Imbinarea corectă a teoriei cu aplicațiile practice - curs bucatar
 • Cursul este acreditat, curas autorizat și recunoscut național și internațional - curs bucatar
 • Suport de curs gratuit, cu acces din platforma de elearning (cu posibilitate de descărcare) - curs bucatar
 • Participarea la curs prin metode moderne de învățare, direct din confortul casei tale - curs bucatar
 • Adeverință de absolvire emisă imediat după examen - curs bucatar
 • Certificat de absolvire emis în 30 zile de la absolvire - curs bucatar
 • Plată integrală sau în rate - curs bucatar
 • Vei avea acces la cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a-ți desfășura activitatea ca trainer, facilitator sau formator, dar și ca lider în mediul corporate sau business - curs bucatar
 • Vei dobândi o abilitate nouă, specifică, pentru a-ți crește semnificativ încrederea, calitatea și impactul cursurilor tale viitoare - curs bucatar
 • Important! Fiecare curs de la Academia Youniversis este curs autorizat si curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Recenziile
absolvenţilor